Onze advocaten blijven ter bes...

Onze advocaten blijven ter beschikking en nemen maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus.

Ook ons kantoor neemt maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus. Wij zijn bezorgd om de gezondheid van ons allemaal en trachten tegelijk om al het nodige te doen om uw belangen als cliënt te blijven behartigen. De advocatuur maakt trouwens deel uit van wat wordt omschreven als “cruciale sectoren en essentiële dienstverlening” en behoort dus tot de ondernemingen en instellingen die moeten blijven verder werken.

Daarom maakt Advocaten-Leuven de volgende afspraken.

– Het kantoor is telefonisch bereikbaar elke werkdag van 09h00 – 12h00 op het algemene telefoonnummer 016 30 14 40. Wij zijn altijd bereikbaar via e-mail: info@advocaten-leuven.be

– Fysieke vergaderingen zijn niet meer mogelijk. Uiteraard blijft het contact met het cliënteel mogelijk via telefoon en de video- en telefconferencing. In overleg met u zullen onze advocaten u hiervoor contacteren en u hierbij begeleiden.

– De advocaten van ons kantoor werken zo veel mogelijk thuis. Wij beschikken overigens reeds lang over de nodige software om thuiswerken mogelijk te maken.

– Op ons kantoor hanteren we uiteraard de door de overheid voorgeschreven hygiëne maatregelen.

– Het is onvermijdelijk dat zittingen op de rechtbank worden geschorst en uitgesteld. Onze advocaten doen er alles aan om de overlast, die dit zeker veroorzaakt, te beperken en naar praktische oplossingen te zoeken.

Ook in deze moeilijke periode blijven wij u bijstaan en zijn we permanent beschikbaar.

Blijf gezond.