Advocaten-Leuven zoekt een par...

Advocaten-Leuven zoekt een paralegal!

Vanop de vijfde verdieping van het Silo-T gebouw kijkt ons kantoor uit over Leuven.
We zitten dan wel hoog, maar dat belet onze advocaten en medewerkers niet om de cliënten efficiënt en resultaatgericht bij te staan. We verlenen graag advies, verdedigen de belangen van het cliënteel voor de rechtbank en treden op als bemiddelaar waar mogelijk.  Ons kantoor behandelt dossiers in verschillende domeinen van het recht en dit zowel voor particulieren als ondernemingen en overheden.

Wat verwachten we van jou?

Als paralegal ondersteun je de advocaten en het kantoor in het algemeen.
Wij zoeken trouwens iemand die in het bijzonder interesse heeft in het insolventierecht (collectieve schuldenregeling, faillissementen) of er alleszins wil in groeien.
Je kan overweg met de  softwareprogramma’s die specifiek in advocatenkantoren gebruikt worden, zoals Jura, Toga, Regsol, Curato of we leren je die snel aan. Outlook, Excel, Word zijn uiteraard geen probleem.
Je beheert de website van het kantoor en  je kan juridische opzoekingen doen.

Wie ben je?

Je hebt een bachelordiploma rechtspraktijk (bij voorkeur) of je hebt ervaring met het werken in een juridische omgeving. Dit is trouwens geen loutere backoffice job, je hebt direct contact met cliënten, je kan luisteren, vlot communiceren (een basis Engels en Frans) en bent tegelijk oplossingsgericht. Je hebt een vlotte pen, houdt van orde en kan omgaan met termijnen. Proactief denken en handelen is je tweede natuur.
Je zet je mee in voor een goede werksfeer op kantoor.
Kortom, je bent iemand op wie we kunnen vertrouwen.

Wat bieden we jou?

We bieden je een fulltime contract aan met een afwisselende job inhoud.
Een informele werkomgeving, in een mooi gebouw en voorzien van alle moderne infrastructuur, met daarbij een marktconforme verloning.
Ons team staat klaar om je te verwelkomen.

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie, evenals je cv naar info@advocaten-leuven.be

Wij contacteren je dan voor een persoonlijk gesprek en wie weet …

Het (hoofd)kantoor is gelegen in Leuven, Fonteinstraat 1A bus 501.

Vacature paralegal in pdf.