Vacature stagiair of medewerke...

Vacature stagiair of medewerker met interesse in publiek recht

Wij zijn op zoek naar stagiairs en medewerkers met zin voor initiatief en een brede kijk op de advocatuur.

Ben jij een sterke en gemotiveerde advocaat, bereid om zelfstandig en proactief dossiers te behandelen van bij het eerste contact met de cliënt tot de finale afhandeling? Ga je voor juridisch correct onderbouwde én pragmatische oplossingen voor de problemen die de cliënten ons voorleggen?

Dan willen we je graag in ons team opnemen. Als (beginnend) stagiair of als medewerker.

Wat betekent werken bij advocaten-leuven.be voor jou?

Je komt terecht in een kantoor georganiseerd in drie praktijkgroepen, waarbinnen we jou stimuleren zowel jezelf te ontwikkelen als mee te werken aan de groei van het kantoor. Wij verwachten van jou inzet, energie, creativiteit en een brede kijk. Wij willen je helpen te groeien als advocaat door diverse dossiers te behandelen, regelmatig te pleiten voor de rechtbank en rechtstreeks contact met de cliënten te hebben. We maken duidelijke afspraken over je vergoeding en stimuleren je om cliënteel op te bouwen.

Meer specifiek zoeken we een advocaat met interesse in of zin om zich te ontwikkelen in publiekrecht en omgevingsrecht: stedenbouw en milieurecht, onteigeningen.

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie, evenals je cv naar info@advocaten-leuven.be ter attentie van mr. Johan Verstraeten. Wij contacteren je dan voor een persoonlijk gesprek en wie weet …

Het (hoofd)kantoor is gelegen in Leuven, Vaartstraat 70.  Een voorstelling van ons kantoor vind je ook nog op onze site: www.advocaten-leuven.be.

www.advocaten-leuven.be

BVOF Vandebroeck De Rieck Verstraeten
Vaartstraat 70 – 3000 Leuven | Dorp 72a – 2221 Heist o/d Berg | K. Albertstraat 74-76 – 3290 Diest
T 016 30 14 40 – info@advocaten-leuven.be
IBAN BE86 0014 2921 2750   BIC  GEBABEBB          KBO  BE 0872.892.508