Vacature Vandebroeck De Rieck ...

Vacature Vandebroeck De Rieck Verstraeten

Wij zijn op zoek naar een stagiair of medewerker met zin voor initiatief en een brede kijk op de advocatuur.

Ben jij een sterke en gemotiveerde advocaat, bereid om zelfstandig en proactief dossiers te behandelen van bij het eerste contact met de cliënt tot de finale afhandeling? Ga je voor juridisch correct onderbouwde én pragmatische oplossingen voor de problemen die de cliënten ons voorleggen?

Dan willen we je graag in ons team opnemen. Als (beginnend) stagiair of als medewerker.

Wat betekent werken bij advocaten-leuven.be voor jou?

Je komt terecht in een kantoor georganiseerd in drie praktijkgroepen, waarbinnen we jou stimuleren zowel jezelf te ontwikkelen als mee te werken aan de groei van het kantoor. Wij verwachten van jou inzet, energie, creativiteit en een brede kijk. Wij willen je helpen te groeien als advocaat door diverse dossiers te behandelen, regelmatig te pleiten voor de rechtbank en rechtstreeks contact met de cliënten te hebben. We maken duidelijke afspraken over je vergoeding en stimuleren je om cliënteel op te bouwen.

Heb je interesse in de volgende vakgebieden?

  • Ondernemingsrecht
  • Insolventierecht
  • Bouwrecht

Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en vermelding van de domeinen waar je interesses naar uitgaan, evenals je cv naar info@advocaten-leuven.be. Wij contacteren je dan voor een persoonlijk gesprek en wie weet …

Het (hoofd)kantoor is gelegen in Leuven, Fonteinstraat 1A bus 501 op de vijfde verdieping van het gebouw Silo T.
Een voorstelling van ons kantoor vind je ook nog op onze site: www.advocaten-leuven.be.