Ons kantoor in de pers: “Bra...

Ons kantoor in de pers: “Brave opa” vrijgesproken voor belaging van naburig veevoerderbedrijf

Het Nieuwsblad en het Laatste Nieuws berichten over een bezorgde grootvader door een lokaal veevoederbedrijf werd beticht van belaging. Ons kantoor stond de man bij in het verre Ieper.

Volgens het veevoederbedrijf, gelegen naast een lokale dorpsschool in het landelijke Pollinkhove, nam de man foto’s van de bedrijfsgebouwen en viel hij het personeel en de klanten lastig.

De man, een bezorgde burger wiens kleinkinderen naar de naburige dorpsschool gaan, zag de laatste jaren het zware vrachtverkeer toenemen van en naar het veevoederbedrijf. Bekommerd om het welzijn van de schoolgaande kinderen legde hij zo de verkeersonveilige situaties op beeld vast. Het veevoederbedrijf diende echter klacht in.

Begin deze maand sprak de rechter de man over de volledige lijn vrij.

Lees meer via onderstaande artikels:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20231106_93280228

https://www.hln.be/lo-reninge/helikopterpiloot-vrijgesproken-voor-belagen-van-zaakvoerders-voeders-nollet-ik-wou-enkel-de-gevaarlijke-verkeerssituatie-aankaarten~a40457ac/

Maar wat is nu juist belaging en vanaf wanneer wordt iemand belaagd? Voor een antwoord op deze vragen kan je terecht bij onderstaande artikels:

https://advocaten-leuven.be/bovenmatige-burenhinder-valt-ook-misdrijf-belaging/

https://advocaten-leuven.be/advocaten-leuven-legt-stalking-belaging/

Indien u meer info wenst over procedures inzake belaging kan u bij ons terecht: info@advocaten-leuven.be – 016/30 14 40.